Useiden tavallisten ruiskutuskammioiden toimintaperiaate

- Mar 15, 2018-

Kuiva suihkuhuone

Kuiva-spray-kammion etuja: Yksinkertainen rakenne, yhtenäinen ilmanvaihto ja tuulenpaine, alhainen pinnoitumishäviö, korkea pinnoitehyötysuhde. Koska vettä ei käytetä, jäteveden käsittely ei ole välttämätöntä ja käyttökustannukset ovat alhaiset. Vaihda suihkuhuone kokonaan ilman vettä ja rasvaa.

Kuiva-spray-huone on tällä hetkellä kansainvälisesti tunnustettu yhdeksi teknisesti täydellisimmistä maalipusseista, se on muuttanut vakavaa pilaantumista, maalisumu-käsittelykapasiteettia, heikkoa turvallisuutta ja suorituskyvyn epävakautta, ei ole ympäristövaatimusten mukaista. päällä.

Kuiva-tyyppinen maalaustila, jossa on edistyksellinen muotoilu, kohtuullinen rakenne, kaunis ulkonäkö, maalimurssien käsittelykyky, vakaa suorituskyky, turvallinen ja luotettava, hyvä jäykkyys, valaistus ilman varjoa ja niin edelleen. Kuiva-tyyppinen maalaus huone koostuu pääasiassa kammiojärjestelmästä, passiivisesta ilmanoton suodatinjärjestelmästä, maalisumusuodatusjärjestelmästä, orgaanisen jätekaasun käsittelyjärjestelmästä, imu- ja pakojärjestelmästä, valaistusjärjestelmästä, ohjausjärjestelmästä ja niin edelleen.