Miten automatisoidut suihkukaapin järjestelmät voivat säästää aikaa ja rahaa

- Mar 12, 2019-

[SOURCE]: • Automatisoidut kopit eivät sovellu kaikkiin työpaikkoihin, joten operaattoreiden on kuultava ohjaamon valmistajia, jotta ne sopivat parhaiten heidän erityistarpeisiinsa.
• Automaattisen ruiskumaalipöydän valitseminen ja optimointi edellyttää integroitua tietoa tuotantoprosessista, mukaan lukien haluttu maalipinta, maalattujen tuotteiden tai materiaalien tuotantomäärä ja mitat.
• Useimmat automatisoidut suihkutus- ja viimeistelykoppijärjestelmät kuuluvat yhteen useista laajoista luokista: synkroninen (paras toistuvia, suuria tuotantolinjoja varten), ei-synkroninen (tarjoavat enemmän joustavuutta ja vähemmän seisokkeja kaappien säätöjä varten), yksi asema kohtuuhintaista ja käytännöllistä vaihtoehtoa) ja jatkuvaa (hyvä käsitellä erittäin suuria määriä).
• Automatisoidut kopiolaitteet voivat auttaa vähentämään turvallisuusriskejä, vähentämään resurssien tuhlausta, varmistamaan tasaisen ruiskutuksen ja alhaisemmat käyttökustannukset.
• Tuotantoprosessit, joihin liittyy huomattavia määriä ja toistuvia toistoja, ovat lupaavia ehdokkaita robotti- ja koneistetuille automaattiohjausjärjestelmille.
• Perinteisten ja automatisoitujen suihkukoppijärjestelmien tarjoajana Spray Systems toimii asiakkaiden kanssa valitsemalla tarpeisiinsa parhaiten sopiva ohjaamo sekä auttamaan asiakkaita integroimaan automaattiset kopit mahdollisimman saumattomasti ja tehokkaasti. Joillekin operaattoreille automatisoitu suihkukoppi tavanomaisen yksikön yli voi tuottaa konkreettista lisäystä tuottavuuteen ja tehokkuuteen. On kuitenkin tärkeää, että mahdolliset ostajat ymmärtävät logistiset ja taloudelliset tekijät, jotka liittyvät tähän valintaan. Automatisoidut kopit eivät ole sopivia kaikille työpaikoille, joten toimijoiden olisi kuultava ohjaamon valmistajia, jotta ne sopivat parhaiten heidän erityistarpeisiinsa.

Automaattisen suihkukaapin suunnittelun perusteet

Vaikka suihkukaapit räätälöidään usein kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, tämä pätee erityisesti automatisoituihin yksiköihin. Boothin valitseminen ja optimointi edellyttää integroitua tietoa tuotantoprosessista, mukaan lukien haluttu maalipinta, maalattujen tuotteiden tai materiaalien tuotantomäärä ja mitat.

Tyypillisesti automaattiset ruiskutusjärjestelmät integroidaan pilviverkkoon, joka säätelee ja valvoo koko tuotantoprosessia. Teollisuuden langaton tekniikka on tullut paljon vakaammaksi ja edullisemmaksi viime vuosikymmenen aikana, mikä tekee työpaikoista täydellisen yhteyden todella todellisen mahdollisuuden. Kehittyneiden analysointi- ja diagnostiikkaohjelmien sisällyttäminen myös mahdollistaa yrityksen henkilöstön tarkkailun eri automatisoituja laitteita samanaikaisesti. Spray Systems auttaa kattavia suihkukoppien ja -palvelujen tarjoajana asiakkaita integroimaan automaattiset kopit mahdollisimman saumattomasti ja tehokkaasti.

Yleiset suihkukaapin kokoonpanot

Useimmat automaattiset suihkukoppijärjestelmät kuuluvat johonkin useista laajoista luokista:

  • Synkroninen

  • Ei-synkroninen

  • Yhden aseman

  • Jatkuva

Synkroniset suihkukaapit on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja johdonmukaista palvelua vähäisellä interventiolla. Ne soveltuvat parhaiten toistuviin, suurikokoisiin tuotantolinjoihin tai suuriin eriin. Ei-synkroniset kopit ovat yleensä hitaampia lokeroitumisen takia, mikä tarjoaa enemmän joustavuutta ja vähemmän seisokkeja ohjaamon säätämiseen.

Yhden aseman koneet ovat yleisimpiä eri toimialoilla. Nämä yksiköt voivat vaihdella osittaisesta täydelliseen automaatioon ja ne voivat sisältää robottikomponentteja. Yksittäiset asemat ovat usein edullisimpia ja käytännöllisimpiä automatisoiduista kopeista, mutta ne käsittelevät yleensä vähemmän kokonaiskapasiteettia ja vaativat jonkin verran työvoimaa. Kuten nimensä mukaan, jatkuvat kaappit ovat jatkuvasti liikkeessä pitääkseen ajan muulla tuotantolinjalla. Nämä kopit voivat olla arvokkaita hyödykkeitä käsiteltäessä erittäin suuria määriä, mutta niillä voi olla myös suhteellisen korkeita asennus- ja käyttökustannuksia.

Automatisoidun ruiskutusjärjestelmän ratkaisujen arvo

Booth-automaatio tarjoaa useita merkittäviä etuja operaattoreille, mukaan lukien:

  • Turvallisuusriskien rajoittaminen

  • Resurssijätteen vähentäminen

  • Jatkuva suihkutus

  • Alemmat käyttökustannukset

Kenties kaikkein ilmeisin hyöty ohjaamon automaatiosta on työntekijöiden yleisten turvallisuusriskien vähentäminen. Suihkukammioissa tai niiden ympärillä työskentelyyn liittyy useita terveysriskejä, jopa asianmukaisella suojavarustuksella. Automaatio antaa yrityksille mahdollisuuden käyttää työvoimaansa turvallisemmissa ympäristöissä.

Niin kauan kuin kopion muotoilu on viritetty ja optimoitu tietyille tuotannollisille vaatimuksille, se voi levittää maalia tehokkaasti ja vähentää jätettä perinteisiin yksiköihin verrattuna. Koneohjattavat applikaattorit voivat myös tuottaa johdonmukaisia tuloksia, mikä tarkoittaa vähemmän siirtoja tai virheellisiä tuotteita. Huolimatta automatisoitujen kopioiden hankinta- ja integrointikustannuksista, ne voivat nopeasti johtaa merkittäviin säästöihin joillekin operaattoreille.

Spray Booth Automationin mahdolliset sovellukset

Koska suihkukoppiteknologia kehittyy ja kohtuuhintainen, automatisoidut kopit ovat tulossa entistä saavutettavampi vaihtoehto yrityksille useilla eri toimialoilla. Ne skaalautuvat kysyntään paremmin kuin tavalliset kopit, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan tuotteiden ja osien valmistajille. Kaikki tuotantoprosessit, joihin liittyy merkittävä määrä ja toistuva toistaminen, ovat lupaavia ehdokkaita robotti- ja koneistetuille automaattisille kopiolaitteille.

Tee paras suihkupöydän valinta ammattikäyttöön

On olemassa kymmeniä tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun poimitaan kaikenlaista suihkukoppia, ja asiat ovat usein paljon monimutkaisempia, kun automaatio käynnistyy. Spray Systems toimii primaarimaalipöydän ratkaisujen johtavana suunnittelijana ja toimittajana suoraan jokaisen asiakkaan kanssa tunnistaakseen päätöksentekoprosessinsa keskeiset osat. Autamme operaattoreita ymmärtämään käytettävissä olevien vaihtoehtojen potentiaalista arvoa, jotta he voivat edetä luottavaisesti heidän valintansa.