Spray Painting Company on turvallisuuden rikkominen

- Apr 30, 2019-

lähde: www.stuff.co.nz


Nelson-paneelista, jolla on ruiskumaalausliike, joka ei pystynyt pitämään henkilökuntaa turvallisena räjähdysvaarallisessa työpaikassa, on määrätty 15 000 dollaria.

L&L Marriott Holdings Limited, joka harjoittaa kaikkia liikennejalostajia Tahunanuissa, tuomittiin Nelsonin käräjäoikeudessa työturvallisuus- ja työturvallisuuslain nojalla torstaina kieltävän ilmoituksen rikkomisesta kolme kertaa viime vuonna.

Worksafe-turvallisuustarkastajat vierailivat 14.3. Viime vuonna ja näkivät ruiskumaalauksen tehtaalla, jossa ei ollut poistojärjestelmää.

Samalla alueella kuin ruiskumaalaus oli vaarallisia valoja ja sähkölähteitä, mikä aiheutti räjähdysvaaran.

Ruiskumaalari käytti puolinaamari-respiraattoria, joka ei sovellu isosyanaattien ruiskumaalaukseen, ja toinen työntekijä käveli työpaja-alueen ympärillä ilman henkilökohtaisia suojavaatteita tai hengityslaitteita, kun maalihöyryt olivat selvästi näkyvissä.

Yhtiölle annettiin kieltävä ilmoitus, joka keskeytti kaiken ruiskumaalauksen, kunnes sopiva suihkukoppi oli asennettu.

Asianmukaisesti rakennettu kotelo, jossa on riittävä poisto ja ilman syöttämä hengityssuojain, suojaa työntekijöitä altistumiselta sellaisille maalihöyryille, jotka ovat peräisin terveydelle erittäin haitallisten liuottimien ja isosyanaattien käytöstä.

Kieltoilmoitusta rikottiin kolmesti koko vuoden ajan, jolloin työntekijät olivat merkittävässä vaarassa.

"Monet työntekijät kärsivät huonosta terveydestä ja ennenaikaisesta kuolemasta työpaikan altistumisesta kemikaaleille ja isosyanaattipohjaisille maaleille, kuten L&L Marriott Holdings Limitedin käyttämille", sanoi WorkSafe-tarkastaja Karen Davidson.

"Vaarallisten aineiden huono hallinta on merkittävä tekijä arvioidun 600–900 uuden-seelantilaisen, jotka kuolevat joka vuosi työhön liittyvän sairauden vuoksi, kannalta.

"Ihmisten suojelu työssä ei ole pelkästään vaaratilanteiden vähentäminen. Se koskee myös vaarallisten aineiden altistumisen pitkäaikaisia terveysvaikutuksia työpaikalla."

Hän sanoi, että L&L Marriot Holdings Limitedin olisi pitänyt lopettaa ruiskumaalaus kiellon edellyttämällä tavalla, asennettu oikea suihkukoppi ja tarjota työntekijöille henkilökohtaiset suojavaatteet ja hengityslaitteet.

"Kieltoilmoitukset ovat olemassa syystä - työntekijöiden turvallisuuden säilyttämiseksi."

Yrityksen johtaja Leslie Marriott sanoi, että hän oli sen jälkeen asentanut suihkukopin ja "se on kaikki nyt yhteensopiva".

Hän kieltäytyi kommentoimasta edelleen sanomalla, että hänen olisi ensin puhuttava asianajajansa kanssa.

"Päivän lopussa en voi todellakaan sanoa mitään siitä", hän sanoi.

"Kaikki on tehty. Tapaus on suljettu."